.

.

Sunday, November 25, 2012

Iftar Ramadhan di Dataran KemerdakaanBulan Puasa penuh nikmat,,tambah lagi dapat berbuka ramai2 cam TRWLK buat di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.

Majlis berbuka Puasa

Bertempat d Restoren Andaman Sek 23, TRWLK menganjurkan satu majlis berbuka puasa yg d sertai oleh ahli-ahli kelab TRWLK. ini majlis berbuka puasa kali kedua yang d buat oleh TRWLK.
Dengan kehadiran seramai 87orang, majlis di meriahkan lagi dengan LUCKY DRAW.
Turut serta pada majlis ini ialah Penaung GEMPITA Pok Ngoh, Saudara Khairi Yazid Presiden Klate.Net & S/U Klate.Net saudara Nik pejal.
Majlis d mulakan dengan ucapan alu-aluan oleh presiden  TRWLK saudara Jay Suhaimi & di ikuti oleh saudara Khairi Yazid. Terima Kasih pada semua yang hadir.


-MYyu-
01:01
Melawat Zulkarnain di HKL

Pada 17hb  November 2012, tabung derma Zulkarnain telah d lancarkan oleh Kelab TRWLK. Zulkarnain terlibat dalam kemalangan semasa ingin datang menonton perlawanan akhir piala malaysia. sahabat beliau telah meninggal dunia manakala beliau cedera parah & masih dlm keadaan koma. Berpegang pada prinsip 'BERAT SAMA DI PIKUL, RINGAN SAMA DI JINJING. TRWLK dgn rasa tanggungjawab telah melancarkan tabung derma untuk meringankan beban keluarga beliau. Kami juga berusaha untuk mencari kos bagi memindahkan beliau ke Hospital Kota Bharu yang menelan belanja ribuan ringgit.
Lawatan tadi di sertai oleh Timbalan Presiden TRWLK sudara Bro Hadi, Markyus, Mat Jemy, Faizal Hasbi & isterinya. Derma di serahkan kepada ibu beliau oleh T. Presiden TRWLK saudara Bro Hadi.
Saya sebagai pemegang amanah tabung ni mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua sahabat dari TRWLK, sahabat dari TRW Negeri Sembilan & sahabat dalam naungan GEMPITA. Semoga kita semua di berkati oleh ALLAH S.W.T


-MYyu-
19:14
25/11/2012